Bryssel - Bruggs

Vi stanade tre nätter totalt i Bryssel. Den tredje dagen åkte vi vidare till den belgiska staden Bruggs. Bruggs är en liten stad som ligger ungefär en timmes resa från belgien. Vi hade inte hört talas om den innan vi började vår tågluff men många backpackers tipsade om den. Det är en väldigt vacker stad. Stor kontrast mot Bryssel där det i stort sett inte fanns varken träd eller vatten någonstans i stan.

Vi kom fram till Bruggs ungefär mitt på dagen. Vi hade bokat vandrarhem i förväg men incheckning var inte förrän tidigast klockan 2. I väntan på incheckningen promenerade vi ner till ån / kanalen som går runt hela Bruggs. Där åt vi våra mackor som vi hade smuglat med oss från hotelfrukosten i Bryssel.

Här är en karta över brugge.

På eftermiddagen gick vi runt i Brugge och kollade in staden. Senare hade vi problem med middagen för här finns bara två sorters restauranger, dyra restauranger eller restauranger där allt är friterat. Ibland är de båda sakerna samtidigt. Tillslut köpte vi tonfisk och bröd i en butik. Jag åt riskakor med tonfisk till middag, ganska gott. Imorgon ska jag nog köpa lite sallad och äta för att balansera upp det hela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0