Barcelona

Vi är i barcelona. Vi kom för två nätter sedan. Första dagen ägnade vi i stort sett helt och hållet åt att förska boka tåget tillbaka till Frankrike som vi ska ta den 12e. Vi hade massor av problem med denna tågbokning och blev ordentligt irriterade. Vi visste inte riktigt om vi borde vara arga på Frankrikes tågsystem eller Barcelonas tågstationspersonal. Vi valde Barcapersonalen för de talade så dålig Engelska att det var löjligt. Idag gick vi tillbaka och lyckades tillslut boka en dyr biljett på ett nice nattåg som åker från Barcelona till Paris non stop.

När vi hade bokat tåget så gick vi till stranden. Senare på kvällen åt vi tapas och drack sangria på en uteservering precis vid vrt hotel.

Vrt vandrarhem ligger precis vid metrostationen Liceu. http://maps.google.es/maps?hl=es&tab=wl&q=google%20maps

Det ligger precis vid gatan la rambla. En riktig turistgata med dyr shopping. Affärerna har öppet till sent på kvällen. Idag köpte jag 5 vykort och ett par flip flopps från en affär klockan halv 11 på kvällen.



La Rambla


Kommentarer
Postat av: Ylva

Äntligen internet! Men det är nog det enda positiva med att lämna ett varmt och soligt Gotland för en vekca i Bromma med jobb. Kul att följa dig! Det var snålt med ett SMS i veckan om de bara kostar dig en krona styck! Men det var nog något fel där..

2010-07-10 @ 00:29:40
Postat av: sofia

Kanske lite snålt. :P

Men ni är inte de ända jag skickar sms till så det blir en hel del. Kostar en krona att ta emot sms också å jag vill inte riskera att få slut på pengarna innan jag är tillbaka.

2010-07-18 @ 12:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0