Amsterdam

Vi anlände till Amsterdam klockan 4 på eftermiddagen. Det tog oss ungefär en timme att hitta till vårat vandrarhem. Det verkar som ett ganska oorganserat vandrahem men det ligger åtminstonde utanfor red light distriktet.

Vandrahemmet har varken micro lr kök så vi åt kall mat till middag. Jag åt sallad med linser och Carro åt kall skinkpaj. De flesta andra backpackers vi har träffat verkar inte tycka att det är något problem när vandrarhemmen inte har något kök eller ens en micro. De äter bara ute hela tiden. Vi tycker dock att det blir lite dyrt att äta all mat ute. Dessutom är det svårt at få tag på nyttig restaurangmat. Om man köper billig snabbmat så är den ju själklart onyttig men även när vi har gott till vanliga restauranger har det varit svårt att beställa in någon bra mat. I Paris förskte vi beställa in kokt potatis istället för pommes frittes och de tog jätte lång tid innan de fattade, fastän vi använde oss av de franska frasen (pommes de terre)

Efter maten gick vi till internetcafe och vi ska snart boka vårat vandrahem i Berlin som är vårt nsta stopp.

Igår var de förresten Belgiens nationaldag. Det var vår sista natt i Brugge och vi hade skitkul när vi stod på deras huvudtorg och lyssnade p flammländska folksonger. Och även en del engelska låtar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0