Helgrapport

Jag ber om ursäkt för frånvaron av blogginlägg. ;)
Jag försökte instalera routern som min pappa skickade till mig. Jag ville nämligen ha trådlöst internet i huset. Självklart fungerade det inte (internet är alltid så opålitligt) och all deras internet försvann. Shellie bad hennes kompis söner om hjälp och igår kom dom och fixade allt. Så nu har vi internet, trådlöst.

Igår var det school fotball varsity game. Varsity är vad de kallar de bästa skollagen Det var hemmamatch, Spooner rails mot Bloomer black hawks. För att berätta hur det gick kan jag citera Shellie: "They just sucked". Tydligen har Spooner inte haft ett bra team sedan 99. Slutresultatet var 2-46 tror jag och jag hörde rykten om att Bloomers skickade in sina JV-spelare (junior varsity) i andra halvlek.

Efter matchen sov jag över hos Cambria. Katie var också där och vi såg filmen 21. Den handlade om ett gäng ungdommar som fuskar på casinos i Las Vegas. Vi gick och la oss 23 30. Skit tidigt men jag klagar inte. Jag läste i ett av utbytesstudentpapprena att man kan behäva sova mer än vanligt i början av sitt utbytestudentår på grund av ansträngningen att prata engelska med alla. Jag känner verkligen av det. Jag sover 8 timmar under vardagsnätterna och det är alldelles för lite. Därför var det bara skönt för mig att somna vid tolv.

Nu är jag hemma igen och det är klockan 5 lördag. Jag skriver mitt blogginlägg medan de andra tittar på filmen Remember the Titans. Alla tittar väldigt mycket på tv här. Jag har sätt en del väldigt bra filmer. Bla. Remember the Titans och The freedom writers. Båda två är realityfilmer och handlar om ungdommar som lär sig att överkomma rasistiska åsikter. Jag har lärt min värdfamilj tv-vanor också. I onsdags, tror jag, var det serien House på tv och eftersom jag gillar den föreslog jag att vi skulle kolla på det. Det slutade med att min host sister Emily blev helt fast och tittade i minst tre timmar (det var en maratonsändning).


Kommentarer
Postat av: lotta o lena

hej! Vem är Cambria? Är det någon i skolan?

2008-09-14 @ 20:12:02
Postat av: sofia

Japp

2008-09-16 @ 02:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0