En normal dag

Jag tänkte att jag skulle besriva en vanlig dag här.

6:30
Väckarklockan ringer, jag går upp och äter frukost, mjölk med cornflakes och en bagel. Dushar och klär på mig.

7:15
Shellie åker iväg med mig och Emily.

7:30
Vi stannar vid postkontoret i Trego där Shellie jobbar. Jag och Emily sitter kvar i bilen tills Anne kommer i sin bil.

7:45
Jag, Emily och Katie (Annes dotter) blir avsläpta vid skolan. Ingen annan är där så tidigt så jag går till toaletten och sminkar mig.

8:00
Folk börjar dyka upp. Jag snackar lite med olika personer tills klockan ringer första signalen (känns lite som mellanstadiet med en klocka som ringer in.

8:19
Klockan ringer för andra gången och lektionerna börjar. Min första lektion är band. Det är 45 minuter blåsorkester. Vi spelar mest militärmarchlåtar, ganska svåra.

9:00
The half time bell ringer. Jag går till cafeterian för att ha study hall. Där gör jag för det mesta mina american goverment läxor, smsar eller lyssnar på ipod eller bara halvsover.

9:52
Science fiction class. Mitt favoritämne, tror jag. Vi läser korta berättelse med olika sience fiction teman (robots, aliens, time travel). Och vi tittar på filmer (tex I robot, Independence day, Lost in space).

11:19
Lunch. Jag äter oftast med några andra tjejer i en av trapporna. Det finns en matsal inne i cafeterian och den är aldrig full men av någon andledning sitter ingen där.

12:10
American goverment. Jag har lärt mig väldigt mycket under de lektionerna. Trots det kan det bli tråkigt ibland med långa föresläsningar om The Framers, Civil rights act, Habeas Corpus och bla bla bla. Mr Miller piggar dock upp det genom att visa roliga filmklipp och skämtteckningar som handlar om presidentkadidaterna. Det är jättekul att ha american goverment samtidigt som det är val. Jag slår vad om att jag har mer koll på vad de olika presidentkandidaterna står för än många US citisens har tack vare all info från dessa lektioner.

1:35
Cultural food. Vi lagar traditionel mat från olika länder och olika regioner i USA. En riktigt kul klass. Det som drar ner det lite är att vi aldrig får sluta tidigare i den här skolan. Så även om vi är klara med maten och har ätit och diskat  när det är 45 minuter kvar måste vi ändå sitta kvar tills klockan ringer.

3:03
Student Prep period (Spp). En 20 minuter lång lektion för läxläsning. Mr Buchman som jag har låter oss prata de sista 10 minuterna om vi pluggar innan dess.

3: 26
Skolan är slut för dagen. Jag går till mitt skåp och hämtar väskan och mina träningskläder. Sedan går jag till omklädningsrummet och byter om. Cross country träningen börjar oficielt klockan 4 men vi startar när alla är ombytta, typ 3:45.

5:00
Shellie hämtar mig vid skolan och vi åker hem. Jag dushar och sitter sedan i vardagsrumet och tittar på tv eller använder min laptop
Vi äter middag och sedan tittar jag oftast lite mer på tv tills jag går och lägger mig.

Kommentarer
Postat av: lotta

Hur många gånger i veckan har du cross country?

2008-10-23 @ 16:10:30
Postat av: Ylva

Långa dagar! Jag förstår att kvällarna faktiskt behöver vara lugna. du lägger dig väl vid halv tio kan jag tänka. Verkar ändå vara ganska trevligt! När byter ni class?

2008-10-23 @ 17:40:38
Postat av: Helena

Vilken mat på cultural food tycker du är godast? Har ni lagat någon svensk mat?

2008-10-24 @ 18:52:59
Postat av: Anna

Rätt långa dagar. Men verkar va rätt roliga lektioner ändå....:)

Men mysko tider. Börjar ni lektioner 9.52 och 3.03? Inte 9.50 och 3.00? Haha:P

2008-10-24 @ 19:52:44
Postat av: sofia

Ja de e ganska mysko tider. Det är för att vi har så korta raster. De är liksom 4 minuter långa några av dem.

Vi byter class vid nästa termin, om cirka 2 veckor tror jag.

2008-10-27 @ 02:58:54
Postat av: andreas

Ringer den där klockan första gången 8 och sedan andra gången 8.20...verkar lite konstigt. eller:)

2008-11-03 @ 23:04:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0