Jaktsäsong

Igår var jag, Luna, Neil och Neils grannar hemma hos Neil och kollade på film. Jag var så trött att jag nästan somnade. Som tur var är det bara två dagars skola nästa vecka. Resten av veckan är ledigt eftersom thanksgiving är på torsdagen. Min värdfamilj brukar fira jul och thanksgiving på samma gång med Steves familj och senare fira jul med Shellies familj. Så på fredag ska vi på thanksgivingmiddag hemma hos Steves mamma. De har ett julklappsbytelotteri. Jag ska ge julklapp till en av papporna, typ Steves kusin. Han är ett packerfan (Wisconsins footballs lag), så jag ska ge honom en t-shirt med packers på och en packerkeps.

Idag startade hunting season för rådjur. Det kan behövas lite jakt på rådjur här för det finns otroligt många. Steve har varit och jagat hela dagen med sina släktingar och vänner. Shellie sa att han troligtvis inte skulle få något rådjur. Men idag, redan första dagen ringde han oss och sa att han skjutit en ung rådjursbock. Emily blev sur när han berättade att de redan hade ätiti upp hjärtat. Hon är ganska kräsen när det gäller mat, men tydligen älskar hon att äta rådjurshjärta. Det bästa på hela djuret sa hon. :P

Kommentarer
Postat av: Neil is <3ing it

my house is awesome!!!!

2008-11-23 @ 04:49:25
Postat av: Lotta

Lyckos dej som är ledig! Tror du att du gillar rådjurshjärta?

2008-11-23 @ 10:33:18
Postat av: Ylva

Kul med alla dessa människor du träffar, kusiner och farmödrar, och allt vad det är. Väldigt annorlunda mot hur du har det i Sverige! Rådjur är gott har jag hört. Dyrt som 17 att köpa i svenska affärer.

2008-11-23 @ 16:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0